AP&T

Långsiktig varumärkesförflyttning i verkstadsindustrin

3D / Branding / Design / Film / Illustration / Multimedia / PR / Print / Strategi / Utställning / Webb

Avancerad teknik, global expansion och kommunikation som stöttar utvecklingen från maskinleverantör till kunskapspartner. En framgångssaga för AP&T och en spännande resa för oss på Where is my pony.

För att göra bilarna allt säkrare, lättare, energieffektivare och mindre miljöbelastande, krävs nya material och produktionsmetoder. Med egen utveckling och tillverkning av kompletta produktionslinjer för avancerad plåtformning har AP&T blivit en ledande leverantör till den globala fordonsindustrin och andra branscher.

Genom ett långsiktigt strategiskt varumärkesarbete, design och kommunikation har Where is my pony bidragit till AP&T:s förflyttning från maskintillverkare till dagens teknik- och kunskapsföretag. AP&T:s nya, globala webbplats som lanserades 2016 är ett av våra senaste stora uppdrag. Vi jobbar också löpande med PR, utställningar, print, säljmaterial och övrig kommunikation.

Läs mer på: aptgroup.com

 
APT_Logo
Exhibitionline2015_1440
 
Bild för AP&T. Friköpt av AP&T men får inte överlåtas åt tredje part utan att kontakta fotografen.
 
Fotograf Carina Gran
 

Foto: Carina Gran.

 
APT_Colors
 
APT_Foretagsbroschyr_Omslag
 
APT_Foretagsbroschyr_Uppslag
GBSN0768_1440
wyc_0150_cc
The Press hardening line at AP&T, Ulricehamn opens a lot of opportunities for test of Tools, methods and low serie production
 

Illustrationsmanér

APT_Ikoner_1440
 
Imac_APTWeb
 
Iphones_APTWeb
Ipad_APTWeb
 
APT_Giftcard