Kontakt

Vi vill gärna träffa dig, så välkommen upp!

Vill du se hur vi har det? Då är du varmt välkommen till vårt fantastiska kontor på Södra Larmgatan 14, i mysiga Victoriapassagen. Här känner vi oss hemma bland kakelugnar, stuckatur och slipade trägolv. Vi tror att du kommer att göra det också.

Agnes Backegårdh

Agnes Backegårdh

Agnes startade Where is my pony 2010. Idag arbetar hon framförallt med uppdrag inom strategisk och hållbar marknadsutveckling och håller också i olika utbildningar. Hennes bakgrund som designer, kommunikatör, entreprenör och föreläsare gör henne till en inspirerande samarbetspartner när du vill skapa hållbar utveckling av ditt erbjudande.

Mattias Dahl

Mattias Dahl

Mattias är strateg och projektledare med övergripande ansvar för flera av våra större kunder. Hans långa erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete i kombination med djupa kunskaper om hållbar omställning kommer bland annat också till uttryck i Mattias uppdrag som föreläsare på Göteborgs universitet och i hans roll som styrelseordförande i Holohouse. Mattias är också delägare i Where is my pony.

Leif Svensson

Leif Svensson

Leif jobbar med konceptutveckling, budskapsformulering, copywriting och content i alla former och för alla kanaler. Hans förmåga att skapa relevanta och engagerande texter kommer till uttryck i de flesta av byråns projekt för både näringsliv och offentliga kunder. Leif har arbetat med miljörelaterade kommunikationsuppdrag sedan början av 1990-talet.

Lina Engström

Lina Engström

Lina är AD med lång erfarenhet av konceptutveckling och formgivning. Hon är också en väldigt god illustratör. Lina har arbetat med miljökommunikation för olika kunder under många år. Och sinne för detaljer, det har hon. Inget faller mellan stolarna när hon är med.

Lukas Göök

Lukas Göök

Lukas är digital designer med ambitionen att alltid skapa en engagerande användarupplevelse. Med en färsk utbildning i ryggen och stor entusiasm är han med och tar oss och våra kunder in i framtiden.

Maria Häggman

Maria Häggman

Maria är strategisk AD med två decenniers erfarenhet av beteendeförändrande kommunikation, varumärkesutveckling och design för kunder inom vitt skilda branscher. Vid sidan av sin roll som vass AD hos oss undervisar hon också nästa generations kommunikatörer på Yrgo.

Martin Klövmark

Martin Klövmark

Martin är projektledare med både strategiskt och operativt fokus. Ge honom en stor internationell utställning, en lokal kampanj eller vilket annat uppdrag som helst: med många års erfarenhet av projektledning och hållbarhetskommunikation ser Martin till att allt funkar tryggt och säkert hela vägen in i mål.

Martin Alm

Martin Alm

Martin är utbildad miljövetare och företagsekonom och har lång erfarenhet av att arbeta med strategiska hållbarhetsfrågor och att integrera hållbarhet i företags affärsmodeller. Hans kompetens fördjupar vårt erbjudande och gör att vi kan ge våra kunder ännu bättre stöd i deras förändringsarbete för en hållbar utveckling.

Pär Eriksson

Pär Eriksson

Pär är grafisk formgivare/producent, med suverän känsla för form och foto. I hans händer blir alla uppdrag alltid lösta på ett bra sätt, oavsett hur omfattande och komplicerade de är. En kundorienterad klippa, helt enkelt.

Simon Søgaard Vallinder

Simon Søgaard Vallinder

Simon är vår specialist på allt som rör sig och kan verkligen utnyttja 3D-teknikens obegränsade möjligheter. Med kreativitet, innovationsförmåga och ett starkt eget driv skapar han allt från fotorealistiska bildupplevelser och animerade filmer till nya virtuella världar.