Kontakt

Vi vill gärna träffa dig, så välkommen upp!

Vill du se hur vi har det? Då är du varmt välkommen till vårt fantastiska kontor på Södra Larmgatan 14, i mysiga Victoriapassagen. Här känner vi oss hemma bland kakelugnar, stuckatur och slipade trägolv. Vi tror att du kommer att göra det också.

Agnes Backegårdh

Agnes Backegårdh

Agnes startade Where is my pony 2010. Idag arbetar hon framförallt med uppdrag inom strategisk och hållbar marknadsutveckling och håller också i olika utbildningar. Hennes bakgrund som designer, kommunikatör, entreprenör och föreläsare gör henne till en inspirerande samarbetspartner när du vill skapa hållbar utveckling av ditt erbjudande.

Mattias Dahl

Mattias Dahl

Mattias är strateg och projektledare med övergripande ansvar för flera av våra större kunder. Hans långa erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete i kombination med djupa kunskaper om hållbar omställning kommer bland annat också till uttryck i Mattias uppdrag som föreläsare på Göteborgs universitet och i hans roll som styrelseordförande i Holohouse. Mattias är också delägare i Where is my pony.

Leif Svensson

Leif Svensson

Leif jobbar med konceptutveckling, budskapsformulering, copywriting och content i alla former och för alla kanaler. Hans förmåga att skapa relevanta och engagerande texter kommer till uttryck i de flesta av byråns projekt för både näringsliv och offentliga kunder. Leif har arbetat med miljörelaterade kommunikationsuppdrag sedan början av 1990-talet.

Emilia Sandberg

Emilia Sandberg

Emilia är digital strateg och projektledare med bakgrund inom annonsering i sociala medier och utformande av digitala resor. Hon har stor erfarenhet av att bygga arbetsgivarvarumärken och utveckla marknadsföringsstrategier, alltid med en strävan att leverera lösningar som ger värde på riktigt.

Ola Ahlberg

Ola Ahlberg

Ola är strategisk AD med över tjugo års erfarenhet från branschen. Han är grym på att utveckla och producera innovativa koncept och kreativa designlösningar. Dessutom är han, precis som vi, helt övertygad om att en enkel men effektiv idé kan vara nyckeln till att bygga ett starkt varumärke.

Lina Engström

Lina Engström

Lina är AD med lång erfarenhet av konceptutveckling och formgivning. Hon är också en väldigt god illustratör. Lina har arbetat med miljökommunikation för olika kunder under många år. Och sinne för detaljer, det har hon. Inget faller mellan stolarna när hon är med.

Lukas Göök

Lukas Göök

Lukas är digital designer med ambitionen att alltid skapa en engagerande användarupplevelse. Med en färsk utbildning i ryggen och stor entusiasm är han med och tar oss och våra kunder in i framtiden.

Maria Häggman

Maria Häggman

Maria är strategisk AD med två decenniers erfarenhet av beteendeförändrande kommunikation, varumärkesutveckling och design för kunder inom vitt skilda branscher. Vid sidan av sin roll som vass AD hos oss undervisar hon också nästa generations kommunikatörer på Yrgo.

Helena Österling af Wåhlberg

Helena Österling af Wåhlberg

Helena utvecklar koncept, knådar budskap och skriver copy för alla tänkbara sammanhang och plattformar. Med tio års erfarenhet som journalist inom public service och sedan som forskningskommunikatör på Chalmers drivs hon av att göra det svåra begripligt – att förvandla den torraste skorpa till en saftig karlsbaderkrans.

Martin Klövmark

Martin Klövmark

Martin är projektledare med både strategiskt och operativt fokus. Ge honom en stor internationell utställning, en lokal kampanj eller vilket annat uppdrag som helst: med många års erfarenhet av projektledning och hållbarhetskommunikation ser Martin till att allt funkar tryggt och säkert hela vägen in i mål.

Martin Alm

Martin Alm

Martin är utbildad miljövetare och företagsekonom och har lång erfarenhet av att arbeta med strategiska hållbarhetsfrågor och att integrera hållbarhet i företags affärsmodeller. Hans kompetens fördjupar vårt erbjudande och gör att vi kan ge våra kunder ännu bättre stöd i deras förändringsarbete för en hållbar utveckling.

Pär Eriksson

Pär Eriksson

Pär är grafisk formgivare/producent, med suverän känsla för form och foto. I hans händer blir alla uppdrag alltid lösta på ett bra sätt, oavsett hur omfattande och komplicerade de är. En kundorienterad klippa, helt enkelt.

Simon Søgaard Vallinder

Simon Søgaard Vallinder

Simon är vår specialist på allt som rör sig och kan verkligen utnyttja 3D-teknikens obegränsade möjligheter. Med kreativitet, innovationsförmåga och ett starkt eget driv skapar han allt från fotorealistiska bildupplevelser och animerade filmer till nya virtuella världar.