Anna_Agnes_01

Kommunikations- och designbyrån Where is my pony i Göteborg expanderar. Ny vd från mitten av april är Anna Mighetto, tidigare kulturchef i Alingsås kommun med bland annat ansvar för Alingsås konsthall. Hon har också byggt upp kommunikationen kring Världskulturmuseet i Göteborg.

– Anna kombinerar en gedigen erfarenhet av strategisk kommunikation och varumärkesfrågor i ledande befattning med ett starkt framåtdriv. Det ger oss förutsättningar att tillsammans utveckla vårt kunderbjudande och ta Where is my pony till nästa nivå, säger Agnes Backegårdh, grundare och fd vd, som nu fortsätter som strateg och styrelseordförande.

– Nu är det lagom att fylla på med mer kompetens på ledningsnivå och jag är jättenöjd med rekryteringen.

Where is my pony i Göteborg har sedan starten 2010 haft ett starkt fokus på hållbarhet.

– Att få vara med och vidareutveckla en smart byrå med Göteborgs kanske bästa renommé när det kommer till ansvarsfull kommunikation som verkligen skapar resultat, känns både inspirerande och utmanande, säger Anna Mighetto.

Where is my pony har elva medarbetare och ett brett spektrum av kunder inom både offentlig verksamhet och privat näringsliv, till exempel Göteborgs Stad, Volvokoncernen och Castellum.