Where is my pony är en strategisk kommunikations- och designbyrå med starkt fokus på hållbarhet. Vi är ett litet, sammansvetsat team av kreatörer, projektledare och strateger som arbetar för att skapa meningsfull förändring för kunder inom näringsliv och offentlig sektor. Vi sitter i fantastiska lokaler i Victoriapassagen i centrala Göteborg. Mer om oss och våra uppdrag hittar du på www.whereismypony.se

 

Nu söker vi en erfaren Motion Designer med AD-kompetens.

Kort om jobbet

Förutom animationer och film, webbdesign, digital design och UX kommer du också att jobba en del med grafisk design. Du är med från uppdragsstart till uppföljning, samarbetar med etablerade kunder och är med och rekryterar nya. Vi håller som bäst på att formera oss för framtiden och vi hoppas att du vill ta en aktiv del i förändringsarbetet.

Och lite om dig

Du är idérik, driftig och arbetar självständigt mot uppsatta mål. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att bygga och dela kunskap och inspiration med dem du jobbar med. Du håller koll på vad som händer i omvärlden och inom ditt kompetensområde och vill utvecklas vidare.

Det här behöver du kunna

Du är infödd i Illustrator, Photoshop och Premiere och har flera års erfarenhet av att jobba med animationer och motion design i After Effects och Cinema4D. Kunskaper i Blender är ett plus. Du är van vid att skapa och hantera 3D från grunden eller från CAD (t ex step-filer) för att göra renderingar av objekt. Du behärskar till fullo rätt verktyg för webbdesign (Figma, Sketch eller liknande) för att visualisera dina idéer med skisser, wireframes och färdig design. Du har god kunskap i UX för webb och mobilapplikationer.

Du har erfarenhet av att arbeta i nära dialog med kunder och av att själv aktivt ta ansvar och utveckla dina kundrelationer. Har du erfarenhet av hållbarhetskommunikation eller har varit med om att arbeta med beteendepåverkan på digitala plattformar är det en klar fördel.

Sök nu!

Jobbet är en tillsvidaretjänst på 100%. Vi behöver dig så snart som möjligt, helst senast 1 mars 2021. Din ansökan med portfolio, CV och personligt brev mejlar du till Anna Mighetto, anna.mighetto@whereismypony.se. Välkommen!