111

Hej!

Vi är Where is my pony – en strategisk kommunikations- och designbyrå som brinner för hållbar omställning. Ett litet, nyfiket och passionerat team av kreatörer, projektledare och strateger arbetar varje dag tillsammans för att skapa viktig förändring för våra kunder inom näringsliv och offentlig sektor. Vi sitter i supermysiga lokaler mitt i Victoriapassagen i centrala Göteborg.

Nu söker vi en digital designer med UX kompetens till vårt gäng. Vi har mycket spännande på gång.

Om arbetet
Som digital designer är du en del av det kreativa teamet och samarbetar med projektledare, strateg, copy, Art Director och motion designer för att hjälpa våra kunder med kreativ och smart kommunikation i digitala kanaler. Du arbetar engagerat och proaktivt med de kunder och uppdrag du är involverad i, och är med och utvecklar vår affär ytterligare inom digital design. Du är grym på sociala medier och vill gärna vara med och utveckla hur vi kommunicerar vårt erbjudande där.

Om dig
Vi tror att du delar vår syn på hållbar kommunikation och är engagerad i omställningen mot ett hållbart samhälle. Kanske har du tröttnat på att göra ytterligare en företagssite som ingen besöker. Kanske är det något som skaver lite med de uppdrag du jobbar med idag? Kanske jobbar du redan delvis med hållbarhet och vill fortsätta utvecklas med oss. Oavsett bakgrund – du vill vara med och göra skillnad.

Vi tror att du är en form- och idéstark designer med en analytisk sida och med fokus på människors beteende. Du inspirerar och vägleder med erfarenhet och nyfikenhet, internt och mot våra uppdragsgivare. Inspirera och inspireras är högt värderat i en värld i förändring. Du utformar och genomför uppdrag från idé till produktion och vill ta ansvar hela vägen i mål.

Du har dokumenterad kunskap inom webbdesign och UX, och erfarenhet av att utforma starka berättelser, beteendeflöden och upplevelser i sociala medier och på webben och andra digitala arenor.

Vi utvecklas och lär hela tiden, så är du en nyfiken, intresserad och öppen person kommer du att trivas bra med oss. Du gillar att hänga med i vad som händer, utveckla och pröva nya vägar att påverka människors beteenden, med respekt och förståelse för människors liv. Vi är i en mycket rolig utvecklingsfas och vill ha med dig och dina idéer på den resan.

Vi tror att du har minst 2 års erfarenhet som digital designer, på byrå eller som frilansande konsult. I grunden har du en högskoleexamen inom digital design eller motsvarande. Har du erfarenhet av servicedesign, beteendeförändring eller hållbarhetsfrågor är det meriterande.

Det är viktigt för oss att hitta rätt kollega – därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi strävar också efter att tillämpa ett mångfaldsperspektiv.

Anställningen
Jobbet är en tillsvidaretjänst på 100% med tillträde senast i september.

Sök nu!
Vi arbetar med löpande urval och vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Välkommen att skicka ett personligt brev och CV till anna.mighetto@whereismypony.se.

Du hittar mer om oss och vårt arbete på www.whereismypony.se

——–

Anna Mighetto
0734-458 378

Where is my pony AB
Södra Larmgatan 14 A (Viktoriapassagen)
411 16 Göteborg