Hej!

Vi är Where is my pony – en strategisk kommunikations- och designbyrå som brinner för hållbar omställning. Ett litet, nyfiket och passionerat team av kreatörer, projektledare och strateger arbetar varje dag tillsammans för att skapa förändring för våra kunder inom näringsliv och offentlig sektor – förändring som betyder något. Vi sitter i supermysiga lokaler mitt Victoriapassagen i centrala Göteborg.

Nu söker vi en copywriter för uppdragsanställning eller som frilans.

Kort om arbetet
Tillsammans med projektledare, strateg, art director, digital designer och motion designer kommer du att arbeta för att skapa kreativ och effektiv kommunikation i utvalda uppdrag.  

Lite om dig
Precis som vi har du ett starkt engagemang för hållbarhet och vill bidra till omställningen genom att göra det du är bäst på. Du har koll på vad som händer i omvärlden, är en god analytiker och skriver med fingertoppskänsla för både målgrupp och situation. Vi utvecklas och lär hela tiden, så är du en nyfiken, intresserad och öppen person kommer du att trivas bra hos oss.

Du har:
* Relevant eftergymnasial utbildning.
* Minst tre års erfarenhet som copywriter, som frilans eller på byrå.
* Erfarenhet av att skriva i olika digitala kanaler (och kunskap om SEO).
* Kunskap om multichannel marknadsföring.
* Gärna också erfarenhet av beteendeförändrande kommunikation och/eller hållbarhetskommunikation.

Vi strävar efter att tillämpa ett mångfaldsperspektiv.

Uppdraget
Jobbet är en uppdragsanställning där vi tror att vi kommer behöva dig 1-3 dagar per vecka. Frilans funkar också utmärkt.

Anställningen
Jobbet är en tillsvidaretjänst på 100% med tillträde senast i september.

Sök nu!
Vi vill hitta dig så snart som möjligt. Välkommen att skicka ett personligt brev, CV och arbetsprover till anna.mighetto@whereismypony.se.

Du hittar mer om oss och vårt arbete på www.whereismypony.se

——–

Anna Mighetto
0734-458 378

Where is my pony AB
Södra Larmgatan 14 A (Viktoriapassagen)
411 16 Göteborg