Är du vår nya kollega?

Vi söker en strateg

Om oss

Where is My Pony är en strategisk kommunikations- och designbyrå med specialistkunskap inom hållbarhet. Med över tio års erfarenhet i ryggen hjälper vi företag, myndigheter och organisationer att skapa engagemang, bygga varumärken och förändra beteenden i hållbar riktning.

Om tjänsten

Vi söker en strateg med bakgrund inom kommunikation, marknadsstrategi, affärsutveckling eller humaniora.

Vi har ett tydligt fokus på hållbar omställning och söker en likasinnad som vill vara med och utveckla våra kunders hållbarhetsarbete, varumärken och kommunikation. Här får du vara med och forma byråns erbjudande i relation till ditt eget kompetensområde, även om arbetet till största delen handlar om kundrelationer och olika kommunikations- och marknadsstrategiska frågor.

Du har som minst en kandidatexamen från universitet eller högskola, erfarenhet av försäljning och projektledning samt en god kommunikativ förmåga.

Where is My Pony är en kreativ och flexibel arbetsplats där du får utrymme att växa och samtidigt vara med och bidra till verksamhetens utveckling. Dina kollegor är ett nyfiket team av kreatörer, projektledare och strateger.

Ansökan

Anställningsform: Heltid, tillsvidaretjänst. Startdatum efter överenskommelse.

Placering: Göteborg

Sista ansökningsdatum: 1 januari 2024.

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan därför att komma tillsättas tidigare.

Känner du någon som skulle passa eller är det kanske du? I så fall, tipsa någon eller hör av dig till oss på jobb@whereismypony.se.

Känner du någon som skulle passa eller är det kanske du? I så fall, tipsa någon eller hör av dig till oss!