Castellum Väst

Samarbete med spets och bredd

Vilka omvärldsfrågor påverkar din affär? För Johanna Stål, marknadschef på Castellum Väst som sedan flera år samarbetar med Where is my pony, är det viktigt att ha en byrå som inte bara kan strategisk kommunikation utan också har koll på vad som händer i omvärlden.

Det känns fantastiskt bra att ha en långsiktig partner som jag både kan diskutera komplexa och strategiska frågeställningar med och som kan stötta oss i vardagen på ett snabbt
och effektivt sätt.

JOHANNA STÅL, MARKNADSCHEF PÅ CASTELLUM VÄST

– Den gröna omställningen, digitaliseringen, effekterna av pandemin, elektrifieringen av fordonssektorn, hållbar stadsutveckling... det är några exempel på stora och komplexa samhällsförändringar som på olika sätt påverkar vår bransch och som vi som fastighetsbolag måste förstå och förhålla oss till, säger Johanna Stål, marknadschef på Castellum Väst, som sedan flera år samarbetar med Where is my pony.

I sin roll ansvarar hon för allt från att öka regional varumärkeskännedom och utveckla kommunikationskoncept till nyhetsbrev, PR, mässor och annonsering av lediga lokaler. Ett brett uppdrag, där både stora och små aktiviteter speglas mot den fond som utgör kundernas verklighet.

Strategisk kommunikation driver förändring

– För att vara trovärdiga och attraktiva behöver vi vara lyhörda för vad som händer i vår omvärld, visa att vi är medvetna om hur våra kunders beteenden och behov förändras och ha den flexibilitet som krävs för att möta dem. I det arbetet har både intern och extern kommunikation en central och drivande roll. Därför är det så viktigt för oss att ha en kommunikationspartner som har den där omvärldsblicken, och en syn på hållbarhet som ligger i linje med vår egen.

Långsiktigt samarbete

Samarbetet med Where is my pony gick in en ny fas när Castellum, som förvärvat Säve flygplats 2018/2019, häromåret bestämde sig för att börja kommunicera sina planer för det gigantiska området på ett mer aktivt och strukturerat sätt. Visionen är att skapa en plats för utveckling av framtidens hållbara logistik och mobilitet. Den kommunikativa utmaningen resulterade bland annat i ett nytt namn – Gateway Säve – ett kommunikationskoncept och en strategi för lanseringen av platsen.

– Sedan dess har vi utvecklat vår relation på alla plan. Det känns fantastiskt bra att ha en långsiktig partner som jag både kan diskutera komplexa och strategiska frågeställningar med och som kan stötta oss i vardagen på ett snabbt och effektivt sätt. Jag har ett starkt förtroende för Where is my pony, och inte minst på hållbarhetsområdet ser jag en stor potential för oss att göra mer tillsammans, säger Johanna Stål.

För mig är det otroligt viktigt att ha en partner som kan hållbarhet och har koll på de stora omvärldsfrågorna.

Johanna Stål, marknadschef på Castellum Väst

Är du nyfiken på vad Where is my pony kan göra för dig? Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!